Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Despre noi – far too good

HELLO!

It's far too good. You deserve it.
FOLLOW US
Title Image

Despre noi

far too good este o afacere de familie cu sediul in Cluj-Napoca, creata de doi tineri antreprenori din pasiune pentru ceai organic si reviste independente.

Misiunea noastra este sa te convingem ca ceaiul nu este plictisitor si sa te scoatem din cotidian cu o selectie eclectica de reviste internationale. Vrem sa te expunem la o groaza de lucruri faine din arta contemporana, cultura, gastronomie, medii creative, noi tehnologii si idei inovative, pentru a te tine la curent cu provocarile care modeleaza lumea in care traim.

Ceaiurile far too good sunt pur si simplu awesome. Iti propunem o selectie surprinzatoare de blenduri de ceai verde, ceai negru si ceai rooibos, cu ingrediente 100% organice precum ciocolata raw, nuca de cocos, mango, nuci, cardamon, scortisoara, lemongrass, petale de trandafir si multe altele.

De ce far too good?
Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe (FTGFOP) este cel mai inalt grad de calitate al frunzelor de ceai negru. In randul pasionatilor de ceai, FTGFOP inseamna Far Too Good For Ordinary People.

Fii si tu FTGFOP!

Te invitam sa ne urmaresti pe Facebook si Instagram, iar daca doresti sa afli noutati, sa te abonezi la newsletter si sa ne citesti pe blog.

Suntem si furnizor de ceai pentru cafenele din Romania. Daca doresti ceai organic far too good sau reviste pentru HoReCa, nu ezita sa ne contactezi.

far too good

Alatura-te celor care consuma ceai organic in orice moment al zilei. Te invitam sa savurezi un ceai surprinzator si sa descoperi noi perspective despre lumea din jurul tau. It's far too good.