Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Termeni si Conditii – far too good

HELLO!

It's far too good. You deserve it.
FOLLOW US

Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, politica de confidentialitate si de protejare a datelor cu caracter personal si politica de utilizare a cookie-urilor pentru a putea folosi platforma fartoogood.ro in cele mai bune conditii.

Informatii generale
Platforma fartoogood.ro (denumita si far too good) este detinuta si administrata de SC FTGFOP SRL, cu sediul social in Romania, Strada Principala nr. 80, Deleni, judet Cluj, cod postal 407457, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J12/5143/2017, Cod Unic de Inregistrare 38042470, IBAN RO84BTRLRONCRT0405065101, telefon 0748311663, email office@fartoogood.ro

In acest document, termenul “Administrator” face referire la SC FTGFOP SRL, iar termenul “Utilizator” face referire la persoana, entitatea juridica sau clientul care acceseaza platforma.

far too good pune la dispozitia clientilor prin intermediul platformei si in scopul vanzarii/cumpararii o serie de produse precum ceai, reviste, dar si altele – asa cum sunt ele disponibile pe platforma.

Acceptarea termenilor
Prin utilizarea platformei indicati ca ati citit si inteles in totalitate acest document si ca acceptati in totalitate termenii si conditiile prevazute. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie fara a anunta in prealabil utilizatorii platformei.

Termenii si conditiile se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Scopul
Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale platformei de catre vizitatori si clienti, precum si modalitatea prin care produsele vandute in cadrul platformei pot fi cumparate. Prezentul document are valoarea unui contract la distanta incheiat intre far too good si clienti, producand asadar efecte juridice de la data acceptarii sale de catre clienti.

Drepturi de autor
Continutul platformei (nume platforma “far too good”, nume societate “FTGFOP”, grafica, descrieri, imagini, nume de produse, comentarii) este in proprietatea administratorului sau a furnizorilor si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizarea platformei, plasarea comenzilor
Accesul pe platforma ste liber si gratuit pentru orice utilizator. Platforma poate fi accesata in scopul informatii despre produse sau in scopul achizitionarii de produse. Utilizarea platformei in scopuri ilicite este interzisa. De asemenea, produsele achitionate prin intermediul platformei nu pot fi revandute fara acordul administratorului.

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe platforma, unele fiind puse la dispozitie de catre furnizori si existand posibilitatea de afisare a unor erori de operare umane sau tehnice. Descrierile si imaginile nu reprezinta o obligatie contractuala, acestea fiind prezentate cu titlu informativ.

Pentru plasarea unei comenzi pe platforma, orice utilizator isi poate crea un cont de utilizator sau poate plasa comanda fara crearea unui cont. Prin plasarea unei comeni, utilizatorul isi da acordul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, in scopul livrarii comenzii si respectarii contractului la distanta dintre vanzator-cumparator.

Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea de date corecte in scopul livrarii comenzilor. Administratorul nu este responsabil in cazul in care s-au furnizat date eronate de catre utilizatori, care pot duce la intarzierea livrarilor sau la anularea lor.

In cazul unei erori umane sau tehnice prin care pretul unui produs este afisat gresit, administratorul nu este obigat sa furnizeze produsul si va comunica acest lucru in timp util. In aceasta situatie, va comunica clientului pretul corect, iar acesta va decide daca doreste achizitionarea acestuia sau returnarea contravalorii produsului daca plata a fost facuta in avans.

In cazuri exceptionale, administratorul isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a nu onora comenzi. In acest caz, daca plata a fost facuta in avans, se va returna contravaloarea comenzii.

Preturi, modalitati de plata, livrare
Preturile afisate pe platforma sunt finale si nu includ TVA deoarece administratorul nu este platitor de TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat acest aspect in mod expres.

Produsele comandate trebuie achitate in momentul plasarii comenzii (cu cardul) sau la livrare (ramburs).

Livrarea produselor se efectueaza in 2-5 zile lucratoare de catre compania de transport (livratorul) aleasa de catre administrator. Termenele de livrare depind de livrator, iar administratorul nu este responsabil pentru eventualele intarzieri ce tin de livrator. Comenzile peste 99 lei vor fi livrate gratuit. Pentru comenzile sub 99 lei, costul transportului este 15 lei.

Administratorul isi rezerva dreptul de a derula campanii promotionale si de a oferi reduceri. In acest caz, atat preturile produselor, cat si costul transportului pot fi modificate.

Returnarea produselor
Dace intampinati o problema cu produsele comandate, o rezolvam. Facem tot ce tine de noi pentru a avea clienti multumiti si fericiti, asadar va rugam sa ne scrieti la adresa de email office@fartoogood.ro

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (republicata), art. 10, alineatele c si e, produsele care, prin natura lor, se pot degrada (alimente, ceai), nu pot fi returnate din motive de siguranta alimentara.

De asemenea, contractele de furnizare de periodice nu pot fi denuntate unilateral. Produsele de acest tip, precum revistele, nu pot fi returnate.

Litigii, sesizari
Prezentul document se supune legislatiei romane. In caz de litigiu sau conflict se va incerca rezolvarea pe cale amiabila. Daca aceasta nu este posibila, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Cluj-Napoca.

Pentru orice informatii, solicitari, sesizari sau feedback va rugam sa contactati administratorul platformei la adresa de email office@fartoogood.ro

Link-uri externe:
– Link catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)
– Link catre site-ul Comisiei Europene de Solutionare Online a Litigiilor (SOL)