Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Informatii despre livrare, plata si promotii – far too good

HELLO!

It's far too good. You deserve it.
FOLLOW US

Informatii despre livrare

Livrarea produselor se face prin curier rapid (Sameday, DPD, Cargus), in toate localitatile din Romania. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare.

Beneficiezi de livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 95 lei. Pentru comenzile mai mici, costul transportului este 15 lei.

Livrarea produselor se face in siguranta, acestea fiind ambalate in mod corespunzator.

 

Informatii despre modalitatile de plata

Online, cu cardul de credit sau de debit VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. Tranzactiile cu cardul sunt procesate 3D-Secure de NETOPIA mobilPay, iar site-ul detine certificat de securitate SSL.

Numerar la livrare (ramburs), in momentul primirii coletului.

GoCrypto – Plata cu criptomonede precum Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin sau GoCrypto Token.

 

Informatii despre retur

Dace intampini o problema cu produsele comandate, o rezolvam. Facem tot ce tine de noi pentru a avea clienti multumiti si fericiti, asadar te rugam sa ne scrii la adresa de email office@fartoogood.ro

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (republicata), art. 10, alineatele c si e, produsele care, prin natura lor, se pot degrada (alimente, ceai), nu pot fi returnate din motive de siguranta alimentara.

De asemenea, contractele de furnizare de periodice nu pot fi denuntate unilateral. Produsele de acest tip, precum revistele, nu pot fi returnate.

 

Informatii despre promotii

Esti pregatit sa faci o comanda?
Aboneaza-te la newsletter (click) pentru a primi un cod promotional ce ofera livrare gratuita la prima comanda platita cu cardul, in valoare de peste 75 lei. Codul poate fi folosit o singura data.

Doresti sa faci o comanda mai mare?
Foloseste codul promotional GREEN pentru 10% discount. Acest cod poate fi folosit la toate comenzile care depasesc suma de 350 lei.