Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Blue Raincoat - Ceai rooibos verde organic cu ghimbir si afine salbatice – far too good

HELLO!

It's far too good. You deserve it.
FOLLOW US

Blue Raincoat

15,50 lei37,00 lei

Ceai rooibos verde organic cu ghimbir, afine salbatice si busuioc

“There’s music on Clinton Street all through the evening” L. Cohen. Un ceai deosebit de special, cu ghimbir, busuioc, afine salbatice, flori de soc, albastrele si frunze de mur. Potrivit si pentru copii.

 
Cantitate

Despre produs


CEAI ORGANIC
Ceai rooibos verde organic cu ingrediente atent alese


BLEND SPECIAL
Afine salbatice, ghimbir, busuioc, frunze de mur


LIVRARE GRATUITA
La toate comenzile peste 95 lei

Ingrediente: Rooibos verde*, ghimbir*, busuioc*, flori de soc*, afine salbatice*, frunze de mur*, mirt lamaios*, albastrele*, extract natural de afine. *Ingrediente 100% cerficate organic (bio).

Caracteristici: organic (bio), vegan, fara arome artificiale. Ceaiul Blue Raincoat nu contine cafeina si este potrivit pentru copii. Pe blog-ul nostru gasiti un articol despre istoria si beneficiile ceaiului rooibos.

Preparare clasica: pentru o cana de 250ml se pune o lingurita de ceai (2-3g) in apa fierbinte (100° Celsius) si se lasa la infuzat 8 minute.

Preparare ceai rooibos rece
• Cold Brew Tea: Ceai infuzat la rece
Pentru o cana de 250ml de cold brew tea se pune 1 lingurita si jumatate de ceai (4g) si se lasa la frigider timp de 9 ore pentru a se infuza la rece. Ulterior, se strecoara ingredientele si se serveste. Poate fi servit ca atare sau in cocktail-uri cu gin, apa tonica, lamaie etc.

• Iced Tea: Ceai cu gheata
Pentru o cana de 250ml de iced tea se pun doua lingurite de ceai (5-6g), peste care se adauga jumatate de cana de apa fierbinte (100° Celsius) si se lasa la infuzat 7-9 minute. Ulterior, se adauga cuburi de gheata si apa rece pana la umplerea canii.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Blue Raincoat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *